Inschrijven

Denk je dat capoeira iets is voor jou of voor je kind(eren): kom eerst eens proberen, een (1) proefles voor wie capoeira nog niet kent, is gratis en inschrijven kan het hele jaar door tijdens de lessen, je kan dus op ieder moment in het jaar instappen. Bij ons is er altijd plaats, dus geen wachtlijsten.

CAPOEIRA is een SPORT en ENKEL DOOR REGELMATIG TE TRAINEN, KAN JE RESULTATEN BEREIKEN/ZIEN!!!!!!!

KORTINGEN

Mutualiteitsbijdrage

Afhankelijk van het ziekenfonds waarbij je bent aangesloten, kan je een terugbetaling krijgen tussen 12,5€ en 30€ per jaar voor iedere deelnemer.

Print het formulier af van jouw specifieke mutualiteit, vul het zo volledig mogelijk in en breng het formulier dan naar de les zodat wij het deel van de sportclub kunnen invullen.

Vrijetijdstoelage

De vrijetijdstoelage is een tegemoetkoming van maximum 100 euro per persoon per jaar voor Antwerpenaren die zich inschrijven in een sportclub, cultuur- of erkende jeugdvereniging. Het gaat om een langdurig lidmaatschap en/of de aankoop van materiaal (zoals een uniform).

Info: Vrijetijdstoelage voor jeugdaanbod: leid gezinnen naar de juiste hulp | Antwerpen.be

OMNIO-OCMW steun

OMNIO-OCMW-klanten (stad Antwerpen) kunnen voor hun inschrijving een bijdrage terugkrijgen tot maximaal € 200,00 per jaar. Je betaalt de sportclub het totaal bedrag en daarna vraag je terugbetaling door het aanvraagformulier ondersteuning lidgeld sport- en beweegaanbieders in te vullen en in te dienen.

Het formulier kan je hier vinden:

https://assets.antwerpen.be/srv/assets/api/download/d9cfff6a-4bad-4994-8092-632b9fe8b05e/Aanvraagformulier%20ondersteuning%20lidgeld%20sport.pdf

Verdere info bij Sporting A, Damplein 31, 2060 Antwerpen:  +32 (0)3 270 31 30

https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/sporting-a/detail/team-vrije-tijd-leidt-naar-het-vrijetijdsaanbod-van-de-stad